Studio Boezemvriend

 • Aanmelden voor een cursus, activiteit, workshop of losse les bij de Boezemvriend is eenvoudig! Hieronder zie je welke lessen er zijn en hoe je deze kan volgen.

  1. Koop hier je gewenste kaart, waarmee je een code ontvangt. Hier kun je ook zien welke lessen je hiermee kunt verzilveren.
  2. Meld je aan bij de gewenste les via de kalender.
  3. Bij de kassa check je in door je code te laten scannen.
  4. That's it! Je kunt nu je les volgen.
 • Annelies de Haan - Lactatiekundige

  Ik ben nu tien jaar gecertificeerd en ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen, NVL. Door mijn vak als lactatiekundige heb ik door de jaren heen heel veel moeders (en baby’s!) kunnen helpen met de borstvoeding. Elke moeder en baby zijn uniek dus ook het advies dat nodig is. Ik spreek naast Nederlands goed Engels, ik heb een jaar in London gewoond en vijf jaar in Dublin.

  Nina van der Cingel- Lactatiekundige

  Voeden is een wezenlijk onderdeel in ons bestaan en voor ouders van een pasgeborene een essentiële behoefte in de verzorging van de baby. Het is soms makkelijk en gelijk leuk, maar als je meer hulp nodig hebt assisteer ik graag. (Borst)voeden heeft vele gezichten en de vorm waar ouders en kinderen zowel fysiek als mentaal in gedijen staat voor mij voorop. Jarenlange ervaring met jonge gezinnen helpt mij daarbij maar ik leer nog elke keer van ouders en kinderen bij.

 • Een event, scholing, workshop of consult organiseren? Bij de Boezemvriend kun je hiervoor de juiste ruimte huren!

  De Boezemvriend verhuurt in haar pand praktische en zeer geschikte ruimtes voor professionals. Gevestigd op de Overtoom 205, tegen het Vondelpark aan en goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets of met de auto.

  Er zijn verschillende ruimtes met elk hun unieke eigenschappen die geschikt zijn voor allerlei doeleinden zoals, consulten, trainingen, lessen of workshops. Het is tevens mogelijk om dit aan te vullen met een presentatiearrangement, sportarrangement en een koffie- of luncharrangement die bestaan uit het gebruik van de juiste middelen om jouw event, scholing of workshop tot een compleet succes te maken. Vraag ook naar de mogelijkheden om een event of presentatie te organiseren in ons unieke en gezellige café. Zeer geschikt voor thema-avonden, presentaties en meet-ups rondom zwangerschap, geboorte, opvoeding en gezin en natuurlijk ook voor (aanstaande) ouders die wat te vieren hebben met een een babyshower, ‘gender-reveal-party’ of kraamfeestje!

  Onze studio, café en praktijkruimte is te huur per uur of per dagdeel. Wij zijn 7 dagen per week geopend voor al uw activiteiten van 09.00u tot 21.00u.

  Mail studio@deboezemvriend.nl voor meer informatie en de mogelijkheden.